keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Keittiön muodonmuutos!

Nyt päästäänkin keittiöön.. Ehkä se kaiken pahemaineisin, kylppärin jälkeen.. :D

Saatiin yksi todella iso asia pelastettua alta, nimittäin, kun keittiön putket oli vaihdettu ja kävimme sitten asunnolla tekemässä "tarkastuksen" miten työ on tehty, vanhempani huomasivat keittiön putken vuotavan! Siitähän soppa syntyi, isäni soitti isännöitsijälle, putkimiehelle ja varmaankin kaikille mahdollisille että nyt jonkun tultava se korjaamaan (soitti lauantaina), noh sieltä sanottiin että tulevat ensi viikolla korjailemaan! Haloooo??! Eikö putkimiehet ole tarkistaneet työnsä jälkeä??!

Putki korjattiin sitten... Joo, hyvinkin korjattiin! Nimittäin putken päälle oli laitettu jotain teippiä! Tässä vaiheessa isäni kypsyi koko hommaan ja loppu onkin historiaa.. Mistä en sen enempää täällä puhu! Mutta jos siis vanhempani eivät olisi huomanneet putken vuotoa, olisi siihen päälle heitetty kotelot sun muut ja annettu putken ihan rauhassa vuotaa, mitä siitä olisi seurannut? No taas yksi vesivahinko lisää! Ei herranjumala!

Eilen sitten huomasimme myös että kylpyhuoneen katto koolattu vinoon! Kiittäminen isäni tarkkuuteen tässäkin asiassa.. Arvatkaa minne seuraavaksi lähti soittoa! :D

Nyt keittiön pariin!

Tältä siis tämä kauneus näytti kaiken alussaan
 Tässä on tuo keittiön seinä, jota ei purettu kokonaan, vaan napsastiin siitä parikymmentä senttiä pois

  Seinän purkamisen jälkeen
  Sitten maalailtiin
 Ja lopputulos näyttää tältä
Siis ton seinän lopputulos.. Nyt menäänkin sitten itse siihen tulevaan keittiöön! Eli ostin keittiöni Kodin Terrasta, samaten ostin kylpyhuoneen ja eteisen kalusteet sieltä.

Keittiön pohjapiirustus
Ja tattadaa, tässä miltä itse keittiö tulee näyttämään
Kaappien ovet kiiltävät valkoiset, työtaso on killtävä valkoinen missä hopeisia hippuja, samaten tuo välitila on samaa kuin työtaso. Tykkään tästä niiiiiin paljon! Kaapit odottaa vaan kokoomistaan tuolla mun asunnolla..

Siinäpä se!

Ps. Laitatteko mulle kommenttia, laitanko näitä isoja vai pienempiä kuvia?

4 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla! ja isot kuvat on aina parempia :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Paljon kustansi tämän keittiön kalusteet?

    VastaaPoista
  3. Eli siis ostin tän keittiön kodin terrasta, henkilökuntalaennuksen jälkeen 2500 sanoisin:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) - Anette