torstai 5. tammikuuta 2012

Tapettien repimistä......

Tapettien repimistä ja kylppärin kuntoonlaittoa. Purkutyöt aloitettu, aloitettiin kylppäristä että saadan se homma aluilleen, eli revittiin kaakelit ja amme pois, myöhemmin lattialaatat otetaan myös. Lisäksi eteisen kaapit revitty pois. Olohuone - makuualkovista revitty tapetteja irti! Joo ja huhhhuh mikä homma kun joku ruudinkeksijä on saanut älynväläyksen ja maalata tapetin päälle, voitte arvata mikä homma kun seinä alaa kuitenkin on ja revit lastan kanssa noita tapetteja nyppien... Kerralla lähti ehkä 1 cm x 1 cm palasia... Eli jotakuinkin tältä näyttäen


 Näiden kuvien ottamisen jälkeen tapettien repimisessä on edistytty ja lähes kaikki hinkattu pois! Huh! Kiitos äidilleni joka omistaa huomattavasti paremman kärsivällisyyden kuin minä. :)

Seuraavaks sitten onkin kylpyhuone joka näyttää tältä tällä hetkellä.. Eli tosiaan laatat revittiin seinistä ja kylpyamme hinattiin pois.



Tässä on eteisen kaapit revittynä pois


 Vanhan kaapin tilalle tuleekin liukuovikaapit + säilytystilaa!

Huomenna tai ylihuomenna taas lisää... Seuraavaksi onkin sitten keittiön vuoro! Lisäksi uuden keittiön kuvat.

PS ! Seuraa blogiani blogilistalla

 Tai Bloglovnin kautta
 

1 kommentti:

  1. Meillä oli kans edellisessä asunnossa sama tilanne. Tapettien päälle oli maalattu ja useita kerroksia.. Oli aika raskas homma!

    Oikein kiva blogi sinulla :)

    terv. uusi lukija

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) - Anette